Om mig

Billeder

Om salonen

Navn og titel:   

Diana Lysholdt                              Frisør, negleteknikker og indehaver

 

Uddannelse og erfaring: 

4 årig uddannelse afsluttet i 2004 og mesterlærer hos Stender i Hillerød 17 års professionel erfaring fra Stender og Hairtech. 

Diverse kurser og efteruddannelser løbende (Ca 4 gange pr. år) 

  

Produkt- og behandlingsspecialer: 

Wella, Loreal, Paul Mitchell og I.C.O.N Ecotech Farve, Balayage, Permanent, klip i nyest  trends og klassisk mode

Med sine hyggelige og rustikke lokaler i hjertet af Østerbro, og med Fælledparken som nabo, er Frisør No 5 blandt Østerbros absolut hyggeligste frisør saloner, med både gode parkeringsmuligheder og offentlig transport lige til døren.

Frisør No 5 kendetegnes ved sine lyse lokaler, sin charmerende indretning, og sin professionelle og servicemindede tilgang til frisørfaget. 

Salonen er drevet og ejet af Diana Lysholdt. Hun har, med sine store faglige kompetence, sin sans for kvalitet og sin evne til altid at have kunden i centrum, formået at skabe et velkendt og anerkendt varemærke, i lokalmiljøet. 

No 5 er en grøn frisør salon. Vi bruger og forhandler udelukkende produkter og farve, hvor ingredienser, emballage og poser er økologisk, organisk og bæredygtigt produceret. Læs mere om Ecotech under fanen produkter. 

Diana formår at give dig en hyggelig og luksuriøs oplevelse i en afslappet og behagelig atmosfære, hvor du ikke kun bliver forkælet med det helt rigtige hår, men også med en god Cafe Latte, en Varm Chokolade med flødeskum eller et forfriskende koldt  glas Asti.